Dit moet je weten als abonnementhouder

Dit moet je weten als abonnementhouder

We zijn verheugd dat we de poorten van Toverland weer mogen openen, ook voor jou als trouwe abonnementhouder! De huidige situatie vraagt om een iets andere aanpak dan dat je van ons gewend bent. 

Hieronder lees je: 

 • Hoe reserveer je je dag Toverland?
 • Compensatie gemiste dagen
 • Update abonnementhoudersvoordelen 

Bezoek je Toverland met een abonnement?

Vanaf de heropening van Toverland werken we met een maximumcapaciteit om de veilligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen. Bekijk alle maatregelen waardoor we veilig kunnen openen hier. Hierdoor is het ook voor Toverland-abonnementhouders verplicht om een gewenste bezoekdag te reserveren. 

Voor jou als abonnementhouder van Toverland is er dagelijks voldoende capaciteit. Wanneer je op je gereserveerde dag in Toverland bent geweest, is het direct weer mogelijk om een nieuwe dag te reserveren. Je kunt maximaal 14 dagen vooruit plannen. We maken het reserveren spoedig mogelijk via een online portal, waarbij je naast het vastleggen van je bezoekdag ook je gewenste compensatie kunt selecteren. 

Hoe reserveer je je dag?

Reserveer je bezoekdag eenvoudig via: account.toverland.com
Houd hiervoor je abonnementspas bij de hand. 

Wat kun je op dit online portal?

 1. Account aanmaken (dit is nodig om een dag te kunnen reserveren)
 2. Abonnementen toevoegen van je gezin
 3. Je bezoekdag reserveren 
 4. Compensatievorm kiezen voor de Toverland-dagen die je gemist hebt

Problemen?
Loop je ergens tegenaan bij bovenstaande? Klik binnen je account op 'Contact' en vul het formulier in of 
mail naar: abonnement@toverland.nl


Dit moet je weten over je reservering:

 • Ieder abonnement kan maximaal één openstaande reservering hebben. Heb je Toverland bezocht of is je bezoekdag voorbij (zonder dat je geweest bent), dan kun je direct weer een nieuwe reservering plaatsen. Dit kan ook een reservering zijn voor de volgende dag, zolang de capaciteit dit toelaat.
 • Je kunt maximaal twee weken vooruit een bezoekdag reserveren.
 • Er is elke dag een ruime capaciteit voor abonnementhouders gereserveerd, maar het kan voorkomen dat het bezoekersmaximum van een bepaalde dag bereikt wordt. Check regelmatig de online portal, aangezien er ook weer capaciteit kan vrijkomen, bijvoorbeeld bij annuleringen. 
 • Zonder reservering is je Toverland-abonnement niet werkzaam en geeft deze géén toegang tot het park.

Kies je gewenste compensatie

Als trouwe abonnementhouder heb je de afgelopen tijd helaas niet kunnen genieten van de magie van Toverland. Daarom bieden we je graag drie compensatievormen aan, waar je zelf een keuze uit kunt maken. Hierdoor kun je altijd een compensatievorm kiezen die bij je past. 

Géén compensatie

Als je afziet van compensatie dan draag je Toverland een warm hart toe

Tegoed op je abonnementspas

Het tegoed op je abonnementspas is te gebruiken in vrijwel alle horeca- en merchandisepunten, maar ook bij de Gastenservice. 

Meest voorkomende abonnementen - Volw. v.a. 140cm: €0,29 p/dag
- Kind 90-140cm: €0,21 p/dag
- 60+: €0,23 p/dag
- Parkeren: €0,11 p/dag

 

Verlenging abonnement

Laat je Toverland-abonnement verlengen met het aantal dagen dat het park gesloten is geweest, binnen de looptijd van je abonnement

Vraag & Antwoord

Kies vóór 1 juli je gewenste compensatievorm.
Heb je op 1 juli 2020 géén keuze gemaakt, dan wordt er automatisch een tegoed (t.w.v. het aantal gemiste dagen, zoals in het voorbeeld hierboven uitgelegd) op je pas gezet. 

Kies je voor een verlenging van de looptijd van je abonnement, dan gaat dit in vanaf het moment dat je je keuze hebt gemaakt. Voorbeeld: het abonnement van Timo liep af op 20 maart, maar heeft nog recht op 6 dagen compensatie. Hij geeft zijn keuze door op 10 juni, dan kan hij vanaf 10 juni gebruik maken van deze 6 extra dagen. 

Wanneer stopt de compensatie?
Wanneer we weer heropenen, stopt ook je compensatie. Het aantal gemiste dagen kun je laten compenseren via één de drie bovenstaande mogelijkheden. Maak je keuze vóór 1 juli 2020. 

Ik kan niet naar Toverland komen vanwege reisadvies? Wanneer stopt mijn compensatie? 
Kom je niet uit Nederland en heb je een Toverland-abonnement, dan stopt ook voor jou de compensatieregeling wanneer Toverland heropent. Kun je door de reisadviezen van je land niet naar Toverland komen dan raden we je aan voor de optie te gaan: 'tegoed op je abonnementspas'. Hierdoor kun je op een later moment horeca- of merchandiseproducten aanschaffen met je tegoed of een betaling voldoen bij de Gastenservice. 

Abonnementhoudersvoordelen

Als abonnementhouder van Toverland heb je tal van voordelen, zo profiteer je bijvoorbeeld van 5% korting op horeca en merchandise.

Niet geldig tot minimaal 1 juli 
Binnen de Club van Elf, de branchevereniging van pretparken, is besloten dat de voordelen bij partnerparken tot tenminste 1 juli niet geldig zijn. Tot die tijd heb je géén korting met je Toverland-abonnement op andere parken. Abonnementen van andere parken geven je in deze periode ook geen korting op Toverland. Ook het aanschaffen van vriendentickets met korting (die je via vouchers aan het begin van het jaar ontvangt) is in de periode tot minimaal 1 juli niet mogelijk.

Veilig Samen Uit

Veilig Samen Uit

Samen maken we er een betoverende en veilige dag van. Hierdoor hebben we verschillende maatregelen genomen, om o.a. de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, die gevolgen hebben voor je dag in Toverland. Zo kunnen we veilig samen uit. 

Bekijk onze maatregelen

Heb je nog andere vragen?

Wil je naar Toverland komen, maar heb je nog vragen voor ons m.b.t. onze maatregelen. Bekijk onze FAQ met alle antwoorden. 

Bekijk vraag & antwoord