TOVERLAND LIVE!

Festivalparadijs boordevol attracties met magische line-up!

''Het feest is uit de fles!''

vanaf 19.00 tot 00.00 uur - 18+ 

Met geweldige artiesten, spectaculaire attracties en verrukkelijke foodstands veranderen de 4 outdoor themawerelden van Toverland in een waar festivalparadijs! Een oase van sfeer, dance-area's en onverwachte ontmoetingen. Als klap op de vuurpijl sluit je je avond af met niemand minder dan André Hazes met 12-koppige band op de Main Stage. Mis het niet! 


Update coronavirus:
Door de genomen maatregelen van het kabinet kan Toverland LIVE! helaas niet doorgaan op de huidige datum, 15 mei 2020. We zijn op dit moment druk bezig met het zoeken naar een alternatieve datum. Houd hiervoor goed deze pagina of de informatiepagina m.b.t. het coronavirus in de gaten. 

 

André Hazes op de Main Stage

André Hazes op de Main Stage

Speciaal voor deze bruisende avond wordt het zomerse Port Laguna omgebouwd tot feestelijke festival-spot met groots podium en diverse stands voor hapjes en drankjes! Proost met je vrienden en dein mee met de meezingers van André Hazes! ''Wie kan mij vertellen wat ik gisteren heb gedaan?'' 

Wil je niets missen van het complete programma? Bekijk snel alle highlights hieronder! 

 

Don't miss a thing!

Main Stage | Port Laguna

Port Laguna is dé feest-hub! Hier vind je de reusachtige Main Stage en ga je langs bij de Food- en Drinkstands. Dans mee met het muzikale voorprogramma en ga los tijdens André Hazes! Oefen al zijn meezingers maar alvast.

Full Colour Experience | Station Fēnix

Helemaal ondersteboven in Fēnix! Niet alleen de achtbaan-rit is sensationeel, maar ook station zelf! Deze bouwen we om tot legendarische en unieke club met dansvloer! Met La Fuente achter de draaitafel gaat hier het dak eraf. 

Rewind Stage | Magische Vallei

Haal je dansmoves maar uit de kast! Hier spoel je terug naar de hits van toen en vooruit naar die van nu. Fonteinen, watervallen, muziek en lampjes, hier kom je helemaal in een tropische vibe! 

Local Stage | Ithaka

In Ithaka kun je in intieme setting genieten van Nienke Wijnhoven, bekend van The Voice of Holland. Houten gigant Troy raast ook nog voorbij met 90km/h, terwijl jij een rondje geeft aan je vrienden. 

Funtainment | Hele park

Loop je naar je favoriete attracties, dan kan het zijn dat je zomaar onverwachte entertainment-acts tegenkomt op de meest (te) gekke plaatsen. Je avond Toverland was nog nooit zo spraakmakend. 

Ondersteboven van attracties

Écht de voetjes van de vloer tijdens deze festival-avond? Gil je longen uit je lijf in wing coaster Fēnix en houten achtbaan Troy! Plak er ook een ritje in Scorpios, Booster Bike, Djengu River, Dwervelwind en Merlin's Quest achteraan. 

''Ik wil meer weten!''

Dat begrijpen we heel goed! Komende tijd maken we steeds meer bekend over deze unieke feestavond in Toverland! Volg deze pagina, geef door dat je ook komt via het Facebook-event én volg ons op Instagram om niets te missen. 

Deel deze pagina