Bekende YouTubers en spannende attracties

10.00 tot 18.00

Sta oog in oog met je favoriete online helden! Na het succes van vorig jaar keert ook in 2020 YOUTUBERSxTOVERLAND terug op 17 mei. We kunnen er nog niet teveel over verklappen, maar ook deze keer staan er weer spraakmakende en exclusieve activiteiten op je te wachten met bekende YouTubers. Omcirkel deze datum dus maar alvast in je agenda! 
 


Update coronavirus: 
Door de genomen maatregelen van het kabinet hebben we besloten om YOUTUBERSxTOVERLAND helaas niet door te laten gaan op de huidige datum, 17 mei 2020. We zijn op dit moment druk bezig met het zoeken naar een alternatieve datum. Houd hiervoor goed deze pagina of de informatiepagina m.b.t. het coronavirus in de gaten.    
 

De eerste headliners zijn:

#Kalvijn

''Doe eens gek, je bent al normaal genoeg.'', dat is het motto van Kalvijn! Met 1,2 miljoen(!) volgers op YouTube, volg jij hem vast ookal. Dit multi-talent is ook nog een filmster en draait zijn eigen plaatjes.

#Furtjuh & #GewoonThomas

Rutger en Thomas zijn onafscheidelijk. Ook in hun vlogs! Geen challenge is deze mannen te gek. Iedere week mag je op dinsdag en donderdag weer nieuwe spraakmakende avonturen verwachten op hun accounts. 

#Mylène&Rosanne

Zeg je Mylène dan zeg je Rosanne, zeg je Rosanne dan zeg je Mylène! Deze happy tweeling ken je misschien nog wel van het Junior Songfestivalof juist, dansjes op TikTok of het RTL4-programma All Together Now! 

Benieuwd naar meer?

Benieuwd naar meer?

We begrijpen volkomen dat je nu de complete line-up al wil weten. We houden je echter nog even in spanning! Op een later moment maken we via deze pagina en onze socials het exacte programma en tijden bekend. Stay tuned! 

Even terugblikken naar vorig jaar? Check het foto-album vol hoogtepunten op Facebook

 

Kom maar op met die hoogtepunten
Deel deze pagina