Pretpark

Beleef een dag vol attracties en shows

Een pretpark voor iedereen

Ben je op zoek naar spannende achtbanen en spetterende waterattracties? Kom naar Attractiepark Toverland in Sevenum, op slechts 30 minuten rijden van Eindhoven, en beleef een magische dag met je hele gezin. Met 35 attracties én shows is er voor ieder wat wil(d)s in ons pretpark. Ga op avontuur én ontdek het ook! 

 

 

Ontdek het pretpark

Attractiepark Toverland is 365 dagen per jaar geopend! Oftewel, je kunt het hele jaar door genieten van indoor- en outdoor attracties voor jong en oud! Ga voor een spetterende splash of verkoelende bries in de achtbanen tijdens de hete zomer óf kies voor de warmte van de indoor werelden tijdens de winter.

Indoor
Ontdek t/m 27 maart 2020 alle binnenattracties van Toverland in het Wunderwald én Land van Toos! Naast alle speeltuinen, kunnen snelheidsduivels ook kiezen voor de bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn of de buitenachtbaan Booster Bike! Onverschrokken af op die spetterende splash? Stap in Expedition Zork én warm daarna op met een lekkere kop chocomelk! Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie is ook houten achtbaan Troy geopend.

4 redenen waarom je voor dit pretpark moet kiezen:

4 redenen waarom je voor dit pretpark moet kiezen:

  • Attracties voor de hele familie
  • Weersonafhankelijk
  • Makkelijk bereikbaar
  • Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk
Bestel tickets

Mis géén enkele attractie

Toverland is een verzorgd, mooi aangekleed pretpark met vele leuke attracties voor klein en groot. Er zijn verschillende shows voor wie dat wil. Keuzes om te eten en/of te drinken zijn er voldoende.

Deze magische momenten ga jij ook beleven

Bekijk de social wall
Deel deze pagina