Beleef samen een magische dag

Beleef samen een magische dag

Dit seizoen introduceren we variabele entreeprijzen. Benieuwd welk ticket je wanneer nodig hebt? Oriënteer je hieronder alvast met de ticketinformatie, de tickets zijn later dit seizoen beschikbaar. 
 

Meer weten?

Coronavirus-update: wanneer worden deze tickets geïntroduceerd? 
We houden de situatie omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het kabinet en de RIVM. We hanteren deze variabele entreeprijzen vanaf het moment dat we heropenen. Blijf op de hoogte via onze FAQ-pagina

Hoe werken onze variabele prijzen?

7 dagen = tot €7 korting

Koop je tickets minimaal 7 dagen van te voren, dan profiteer je van korting tot €7! 

0 - 6 dagen = tot €2 korting

Koop je tickets tussen de 0 en 6 dagen voor je bezoek dan ontvang je korting tot €2! 

Volwassenen en kinderen

Overige toegangstickets

Groepstickets

FAQ - veelgestelde vragen

Coronavirus: wanneer worden deze variabele tickets geïntroduceerd? 
We houden de situatie omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het kabinet en de RIVM. We hanteren deze variabele entreeprijzen vanaf het moment dat we heropenen. We houden je daarover via deze FAQ-pagina op de hoogte. 

Ik heb een ticket op datum gekocht, maar kom op een ander moment. Wat moet ik doen? 
Het kan voorkomen dat je tickets hebt gekocht, maar je door omstandigheden niet op die dag kunt of wilt komen. Heb je bijvoorbeeld een Goud-ticket en wil je langskomen op een Midzomeravond (Platina-ticket is hier geldig), dan kun je het verschil in prijs tot de kassaprijs bijbetalen. Op deze manier kun je je huidige ticket upgraden. Ga hiervoor op de dag van je bezoek naar de Gastenservice, bij de hoofdentree. Deze upgrade-regeling is enkel in ons zomerseizoen geldig.

Deel deze pagina