Beleef een magische dag

Beleef een magische dag

Kijk jij ook uit naar een betoverende dag? Kom naar Toverland! Door de genomen maatregelen is het noodzakelijk om online een ticket op datum te reserveren voor je gewenste bezoekdag. We werken met een maximiale capaciteit, zodat we o.a. de 1,5 meter-maatregelen kunnen waarborgen. Hierdoor kan het voorkomen dat een dag voortijdig uitverkocht is. 

Bekijk alle Veilig Samen Uit-maatregelen

Koop je tickets minimaal 7 dagen van te voren! 
Wil je profiteren van extra voordeel? Claim dan de Early Bird-korting! Wanneer je minimaal 7 dagen vóór je langskomt je tickets aanschaft, ontvang je tot €7 korting. 

Hoe werken onze variabele prijzen?

Ik heb nog tickets voor Toverland. Wat moet ik doen?

Heb je nog tickets voor Toverland? Houd dan rekening met het volgende: 

 • Beschik je nog over tickets (met een geldige datum)? 
  Is de geldigheid van je tickets (bijna) verlopen, zoals bijvoorbeeld bij Pre-season-tickets of representatiekaarten, dan kunnen deze nog t/m 10 juli gebruikt worden. Ook hierbij is het noodzakelijk om een reservering te maken.
  Doe dat via: tickets.toverland.com/reserveren

  Reserveren met een bestaand ticket 
  Reserveren is eenvoudig. Selecteer je hoeveelheid tickets, voer de barcodes van de tickets in en kies een gewenste datum. Op je ingevoerde e-mailadres ontvang je een reserveringsbevestiging.

  Let op: neem deze reserveringsbevestiging en het originele ticket mee naar de ticketcontrole. Alleen deze twee bewijzen geven je toegang tot het park. Er is een beperkte capaciteit van kracht, dus het kan voorkomen dat het maxmium aantal gasten op je gewenste bezoekdag al bereikt is. 

Lukt het je niet om een reservering te maken? 
Mocht je, door welke reden dan ook, géén reservering kunnen maken voor een bezoekdag, mail dan naar: info@toverland.nl. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen vragen we om een foto of scan van de tickets (waarop o.a. de barcodes goed zichtbaar zijn) Onze medewerkers kijken graag met je mee!  

Reserveer je tickets

Volwassenen en kinderen

Groepstickets

Heb je een Toverland-abonnement?

Heb je een Toverland-abonnement?

Ben je trotse abonnementhouder van Toverland? Ook dan ziet je bezoek aan ons park er iets anders uit dan je gewend bent. Zo is het bijvoorbeeld ook dan nodig om je bezoekdag te reserveren. 

Lees er meer over
Deel deze pagina