The Flaming Feather

Geniet van bourgondische gerechten en dranken

Verrukkelijk dineren in ons à la carte restaurant

Verscholen in de groene heuvels van themawereld Avalon ligt The Flaming Feather. Een betoverende herberg vol mythes en oude legendes. Tovenaars en magiërs komen hier al eeuwenlang samen om, onder het genot van een goed stuk vlees en verrukkelijke dranken, te filosoferen over de strijd tegen het kwaad. Nu is het jouw beurt. 


Toverland is in verband met het coronavirus gesloten. Hierdoor is het ook niet mogelijk om The Flaming Feather te bezoeken of een reservering te maken. 

Bekijk FAQ - coronavirus

Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten

Neem plaats aan één van de lange, houten tafels. Hoor je het knetterende haardvuur én mythische muziek? Hier kan ieder moment Merlijn met zijn gevolg binnenstappen! Smul met je gezin van een bourgondische lunch of verrukkelijk diner. Geniet van heerlijke vlees- of visgerechten en wat dacht je van een Proefplank om gezellig samen te delen? Uiteraard is er altijd nog plaats voor een toetje! 

Bekijk de menukaart

Bourgondisch genieten

Openingstijden

Openingstijden

Toverland is in verband met het coronavirus gesloten. Hierdoor is het ook niet mogelijk om The Flaming Feather te bezoeken of een reservering te maken. 

Bekijk FAQ - coronavirus

Scroll door de menukaart

Hier vind je The Flaming Feather

Avalon

The Flaming Feather bevindt zich tegenover het instapstation van Fēnix

Bekijk de plattegrond
Deel The Flaming Feather