The Flaming Feather

Geniet van bourgondische gerechten en dranken

Reserveer je tafel en proef de bourgondische sfeer

Verscholen in de groene heuvels van themawereld Avalon ligt The Flaming Feather. Een betoverende herberg vol mythes en oude legendes. Tovenaars en magiërs komen hier al eeuwenlang samen om, onder het genot van een goed stuk vlees en verrukkelijke dranken, te filosoferen over de strijd tegen het kwaad. Nu is het jouw beurt. 

Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit en hiermee de landelijke richtlijnen voor horecalocaties opvolgen, is het noodzakelijk om een tafel te reserveren. 

Reserveer je tafel

Bourgondisch genieten

Bourgondisch genieten

Neem plaats aan één van de lange, houten tafels. Hoor je het knetterende haardvuur én mythische muziek? Hier kan ieder moment Merlijn met zijn gevolg binnenstappen! Smul met je gezin van een bourgondische lunch of verrukkelijk diner. Geniet van heerlijke vlees- of visgerechten en wat dacht je van een Proefplank om gezellig samen te delen? Uiteraard is er altijd nog plaats voor een toetje! 

Bekijk de menukaart

Reserveer je tafel

Reserveer je tafel

Het is weer mogelijk om bij The Flaming Feather te komen eten. Hierbij houden we ons aan de landelijke richtlijnen voor horecalocaties. We werken in dit restaurant met een maximale bezoekerscapaciteit, daarom is het noodzakelijk om vooraf een tafel te reserveren via onderstaand reserveringsformulier. Dit restaurant is niet toegankelijk op vrije inloop.

Afwijkende openingstijden:

  • 4 juli: Vol! het is niet meer mogelijk om deze dag te reserveren. 
  • 10 juli 2020 I.v.m de Magic Member Nights geleden voor niet-abonnementhouders afwijkende tijden.
Bekijk alle maatregelen

Reserveringsformulier

Reserveringsformulier

Een tafel reserveren bij The Flaming Feather? Vul onderstaand formulier in. De reservering is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Wij bevestigen dit telefonisch of per mail.

Reserveringsverzoeken dienen minimaal twee dagen van te voren gemaakt worden. Als je op de dag zelf of een dag van te voren wilt reserveren, neem dan contact met ons op via +31 (0)77 467 70 50.

Reserveer een tafel

Scroll door de menukaart

Hier vind je The Flaming Feather

Avalon

The Flaming Feather bevindt zich tegenover het instapstation van Fēnix

Bekijk de plattegrond
Deel The Flaming Feather