Aangepaste maatregelen

We hebben diverse maatregelen getroffen om o.a. de 1,5 meter-maatregelen te kunnen garanderen tijdens je bezoek. Hierdoor zal je dag er misschien iets anders uit zien dan dat je gewend bent, maar nog net zo magisch zijn. Ook de procedures die je hieronder leest, kunnen aangepast zijn. Bekijk daarom onze aangepaste maatregelen. 

Coronamaatregelen - Vraag & Antwoord

Wat zijn de openingstijden van het park?
De openingstijden van Attractiepark Toverland vind je in de kalender.


Wat is de entreeprijs van Toverland?
De huidige entreetarieven aan de dagkassa van Toverland vind je onder entreeprijzen. Via de online ticketshop koop je tickets met korting.


Waar kan ik entreekaarten voor Toverland kopen?
Je kunt entreekaarten met korting kopen in de webshop, deze print je zelf uit of we scannen de tickets vanaf je smartphone. Entreekaarten zijn ook te koop bij diverse voorverkoopadressen zoals  ANWB en verschillende recreatieparken. Daarnaast zijn entreekaarten verkrijgbaar aan de dagkassa.


Waar en wanneer kan ik een abonnement aanschaffen?
Je kunt een abonnement aanschaffen aan de dagkassa van Toverland. De aankoop van een abonnement is mogelijk tot een half uur voor sluiting van het park. Bij aankoop van een abonnement tijdens een dagbezoek krijg je je entreegeld van die dag retour. Kijk voor meer informatie op de pagina abonnementen. Hier kun je ook je abonnement online aanvragen. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen.


Mag ik als abonnee ook gratis naar evenementen zoals de Midzomeravonden en Halloween?
Ja, onze abonnementhouders hebben ook gratis toegang tot speciale evenementen zoals Halloween, Midzomeravonden en de Magische Winterweken tijdens de kerstvakantie.


Mag ik mijn hond meenemen in het park?
Nee, huisdieren worden niet toegelaten. Hulphonden zijn wel toegestaan.


Is het park toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?
De attracties in Attractiepark Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Onze medewerkers helpen je graag bij het in- en uitstappen van attracties. Enkele attracties zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgangers, zoals Kletterparcours. Bij Dwervelwind, Djengu River en Maximus' Blitz Bahn is een lift om in het station te komen. Op de attractie-pagina’s staat per attractie aangegeven of de attractie toegankelijk is voor rolstoelgangers.


Welke service biedt Attractiepark Toverland voor bezoekers met een autipas?
Op vertoon van de autipas ontvang je korting aan de kassa, op tickets vanaf 140cm. Ervaar je dat de wachtrijen bij bepaalde attracties te lang zijn, meld je dan bij de entree met een verklaring (van de huisarts, dokter of psycholoog) waarin staat dat wachten niet mogelijk is en een identiteitsbewijs. Daar zal worden bekeken of er iets kan worden gedaan om je bezoek aangenamer te maken.


Geldt er een minimale lengte voor bepaalde attracties?
Voor een de meeste attracties geldt een minimale lengte. Op de pagina’s met informatie over de attracties staat per attractie aangegeven welke lengte je moet hebben om een attractie alleen of onder begeleiding te betreden.


Kun je ook naar Toverland als je zwanger bent?
Natuurlijk kan dat! Maar houd er wel rekening mee dat het uit veiligheidsoverwegingen wordt afgeraden om tijdens de zwangerschap in bepaalde attracties te gaan. Op de borden bij de attracties staat aangegeven of de attractie geschikt is voor vrouwen die in verwachting zijn.


Biedt Toverland speciale arrangementen voor groepen?
Groepen vanaf 20 personen betalen een aangepast entreetarief. Het is ook mogelijk diverse groepsarrangementen van entree in combinatie met eten en drinken bij te boeken. Wil je iets wijzigen of annuleren? Neem per mail contact met ons op. Vanwege de huidige situatie kan je antwoord langer op zich laten wachten, echter proberen we je bericht z.s.m. te beantwoorden. 


Kan ik met mijn school op schoolreisje naar Toverland?
Natuurlijk! Attractiepark Toverland is heel geschikt voor schoolreizen en biedt aantrekkelijke tarieven aan scholen uit zowel basis-, voortgezet als speciaal onderwijs. Wil je iets wijzigen of annuleren? Neem per mail contact met ons op. Vanwege de huidige situatie kan je antwoord langer op zich laten wachten, echter proberen we je bericht z.s.m. te beantwoorden. 


Kan ik mijn verjaardag vieren in Toverland?
Jarigen kunnen hun verjaardag in Toverland extra feestelijk maken door een arrangement te boeken. Er staat een speciaal gereserveerde tafel klaar voor de jarige job en zijn vriendjes en/of vriendinnetjes.


Waar kan ik glutenvrij eten in het park?
Wij hebben altijd glutenvrije producten op voorraad. Hiervoor kun je terecht in Wunderwald en Katara Plaza. Vraag één van onze horecamedewerkers naar de mogelijkheden.


Is er een ruimte waar ik kan kolven?
Het is mogelijk om te kolven in de EHBO ruimte. Hiervoor kan je je bij de entree melden. De melk mag dan in de koelkast in de EHBO ruimte bewaard worden. Wanneer er een EHBO geval is heeft dit voorrang.


Is het mogelijk om een onride te maken in een attractie?
In vrijwel alle attracties van Attractiepark Toverland is het mogelijk om zelf een onride te maken. Bekijk zelf wat er waar mogelijk is én download het Onrides-PDF! Neem voor commerciële opnames contact op met de afdeling Marketing via: marketing@toverland.nl.

Deel deze pagina