Veelgestelde vragen

Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. Bekijk hier de veelgestelde vragen. 
 

Tot wanneer is Toverland gesloten? (Update: 15.00 / 01-04-2020)
Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. We volgen de maatregelen van het RIVM en het kabinet op de voet en blijven deze pagina updaten met eventuele vervolgontwikkelingen.

Ik heb al een ticket voor Toverland gekocht. Wat moet ik doen? (Update: 15.00 / 01-04-2020)
Als je al een ticket voor Toverland in je bezit hebt dat zijn geldigheid vóór 29 april 2020 verliest, dan mag je dit ticket op een andere openingsdag tot en met 30 juni 2020 gebruiken. Je hoeft hiervoor niet bij te betalen naar de dan geldende kassaprijs. Meld je hiervoor tijdens je bezoek met deze tickets bij de gastenservice.

Kan ik mijn schoolreis of groepsboeking wijzigen of annuleren?
Je kunt je schoolreis of groepsboeking kosteloos wijzigen of annuleren. Neem per mail contact met ons op. Vanwege de huidige situatie kan je antwoord langer op zich laten wachten, echter proberen we je bericht z.s.m. te beantwoorden. 

Wat betekent de sluiting van Toverland voor mijn abonnement? (Update: 14.30 / 25-03-2020)
Op dit moment kun je geen gebruik maken van je Toverland-abonnement. Dat vinden wij ook erg vervelend. Daarom kun je bij lopende abonnementen gebruik maken van onze compensatieregeling. 

Wanneer Toverland weer geopend is, verlengen we je abonnement met het aantal gesloten dagen dat je Toverland niet kon bezoeken. Zo kun je dus van de volledige looptijd van je abonnement genieten. Verloopt je abonnement binnen de periode dat Toverland tijdelijk gesloten is? Ook dan kun je na de heropeningsdatum alsnog gebruik maken van je Toverland-abonnement en deze gemiste dagen inhalen. De regeling geldt ook voor abonnementen die in de sluitingsperiode van Toverland verlengd worden. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van de verlengingsaanbieding. De compensatieregeling wordt automatisch verwerkt: je hoeft hier niets voor te doen!

Gaan Toverland LIVE! en YOUTUBERSxTOVERLAND door? (Update: 14.30 / 25-03-2020)
In het kader van de nieuwe maatregelen van het kabinet m.b.t. het afgelasten van evenementen tot 1 juni hebben we de beslissing genomen om zowel Toverland LIVE! (15 mei) als YOUTUBERSxTOVERLAND (17 mei) niet op de oorspronkelijke data door te laten gaan. Voor beide evenementen zoeken we een alternatieve datum, die we zo snel mogelijk communiceren. Hiervoor hebben we nog enige tijd nodig. Eventuele vervolgmaatregelen kun je later op deze pagina verwachten.