Veelgestelde vragen

Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. Bekijk hier de veelgestelde vragen. 
 

Tot wanneer is Toverland gesloten? (Update: 15.00 / 01-04-2020)
Toverland is in verband met het coronavirus tot nader order gesloten. We volgen de maatregelen van het RIVM en het kabinet op de voet en blijven deze pagina updaten met eventuele vervolgontwikkelingen.

Ik heb al een ticket voor Toverland gekocht. Wat moet ik doen? (Update: 14.00 / 07-04-2020)
Als je al een ticket voor Toverland in je bezit hebt dat zijn geldigheid vóór 1 juni 2020 verliest, dan mag je dit ticket op een andere openingsdag tot en met 30 juni 2020 gebruiken. Je hoeft hiervoor niet bij te betalen naar de dan geldende kassaprijs. Meld je hiervoor tijdens je bezoek met deze tickets bij de gastenservice.

Kan ik mijn schoolreis of groepsboeking wijzigen of annuleren?
Je kunt je schoolreis of groepsboeking kosteloos wijzigen of annuleren. Neem per mail contact met ons op. Vanwege de huidige situatie kan je antwoord langer op zich laten wachten, echter proberen we je bericht z.s.m. te beantwoorden. 

Wat betekent de sluiting van Toverland voor mijn abonnement? (Update: 14.30 / 25-03-2020)
Op dit moment kun je geen gebruik maken van je Toverland-abonnement. Dat vinden wij ook erg vervelend. Daarom kun je bij lopende abonnementen gebruik maken van onze compensatieregeling. 

Wanneer Toverland weer geopend is, verlengen we je abonnement met het aantal gesloten dagen dat je Toverland niet kon bezoeken. Zo kun je dus van de volledige looptijd van je abonnement genieten. Verloopt je abonnement binnen de periode dat Toverland tijdelijk gesloten is? Ook dan kun je na de heropeningsdatum alsnog gebruik maken van je Toverland-abonnement en deze gemiste dagen inhalen. De regeling geldt ook voor abonnementen die in de sluitingsperiode van Toverland verlengd worden. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van de verlengingsaanbieding. De compensatieregeling wordt automatisch verwerkt: je hoeft hier niets voor te doen!

Gaat YOUTUBERSxTOVERLAND door op 17 mei 2020? (Update: 14.00 / 07-04-2020)
Door de maatregelen die het kabinet en het RIVM genomen hebben, kan YOUTUBERSxTOVERLAND op de huidige datum - 17 mei 2020 - niet doorgaan. Hiervoor hebben we inmiddels een alternatieve datum gevonden: 5 juli 2020. Uiteraard blijven we de actuele situatie in de gaten houden en nemen waar nodig passende maatregelen. Voor dit evenement zijn geen speciale entreetickets nodig, maar volstaan reguliere parktickets. Ook reeds gekochte tickets zijn die dag te gebruiken en ook je Toverland-abonnement is geldig tijdens dit evenement.

Toverland LIVE! wordt verplaatst naar 21 mei 2021. Heb ik recht op compensatie? (Update: 14.00 / 07-04-2020)
Doordat evenementen tot 1 juni door de aanhoudende maatregelen van het kabinet niet door kunnen gaan, verplaatsen we Toverland LIVE! van 15 mei 2020 naar 21 mei 2021. Uiteraard komen we je daarin graag tegemoet, daarom bieden we drie verschillende vormen van compensatie aan. Via dit formulier kun je een keuze maken en vóór 16 mei 2020 je gewenste compensatievorm aangeven. We kijken ernaar uit om er samen met jou een geweldig feest van te maken volgend jaar!

 

Compensatieregeling Toverland LIVE!