Bezoekersrecord voor Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland kan terugkijken op een succesvol jaar. In 2015 mocht het attractiepark maar liefst 698.484 gasten verwelkomen. Hoogtepunten waren de opening van twee nieuwe attracties, een nieuw dagbezoekersrecord en de populaire avondopenstellingen: de Midzomeravonden en Halloween Nights.

Het jaar 2015 ging van start met de opening van een nieuwe attractie, de bobsleebaan Maximus’ Blitz Bahn. Speciaal ter gelegenheid van de nieuwe bobbaan werd het themagebied Wunderwald in Oostenrijkse stijl gethematiseerd inclusief een nieuwe Biergarten.

Afgelopen zomer mocht Toverland bovendien een nieuw dagbezoekersrecord noteren. Op 5 augustus, tijdens een van de acht Midzomeravonden, bezochten bijna 11.000 gasten het attractiepark in Noord-Limburg. Vanwege de grote populariteit van de avondopenstellingen werden er dit jaar maar liefst 8 Midzomeravonden en 8 Halloween Nights georganiseerd.

“De opening van onze nieuwe zweefmolen Djinn en het vergrote winteraanbod, van een naar twee overdekte themagebieden, maakten dat 2015 mooi afgesloten werd. Bovendien was het mede door het mooie weer de drukste kerstvakantie ooit”, aldus Pieter Huijsmans (Hoofd Marketing & Communicatie).

Toverland 15 jaar

In 2016 bestaat Attractiepark Toverland 15 jaar. Het familiebedrijf is in haar jonge bestaan uitgegroeid tot één van de populairste attractieparken van Nederland. Het attractiepark is van plan haar verjaardag volop te gaan vieren vanaf de start van het zomerseizoen op 19 maart 2016.

Deel het laatste Toverland nieuws