Gloednieuwe eventlocatie Toverland: herberg The Flaming Feather

Attractiepark Toverland opent in de zomer van 2018 het nieuwe themagebied Avalon. Naast een spectaculaire achtbaan en een magische boottocht verrijst in dit gebied ook een mythische herberg. Deze herberg, The Flaming Feather genaamd, kan exclusief worden afgehuurd door gezelschappen en bedrijven. Bourgondisch tafelen in een Middeleeuwse setting of een gezellig avondfeest in stijl, The Flaming Feather biedt uiteenlopende mogelijkheden.

Voor een (zakelijke) bijeenkomst, lunch, diner of avondfeest kunnen gezelschappen vanaf de zomer van 2018 terecht in herberg The Flaming Feather. Deze eventlocatie wordt onderdeel van het nieuwe themagebied Avalon, dat geïnspireerd is op de Keltische legendes rondom de beroemde tovenaar Merlijn, Koning Arthur en het magische zwaard Excalibur. Tamara Thijssen, sales events bij Attractiepark Toverland, vertelt: “Tovenaars en magiërs komen al eeuwenlang samen op deze historische plek. De knetterende haarden, lange houten tafels en een plafond vol geheimzinnige sterrenbeelden zorgen ervoor dat je je direct in de mythische wereld van Avalon waant. Het wordt een unieke locatie; de ideale setting voor een volledig gethematiseerd event.”

Toverland Business & Events

Met de toevoeging van The Flaming Feather beschikt Attractiepark Toverland over zeven verschillende eventlocaties met elk hun eigen thema en unieke mogelijkheden. Jaarlijks vinden er ruim 150 events plaats in het Limburgse attractiepark, uiteenlopend in grootte van 20 tot 8000 gasten. Elk dagevent kan uitstekend gecombineerd worden met een bezoek aan het park en haar attracties. Tijdens evenementen in de avonduren worden een aantal attracties zelfs exclusief voor de eventgasten geopend.

Deel het laatste Toverland nieuws